Bewertung gespeichert!
Diese Info sehen nur Sie
Kommentar gespeichert!
Fügen Sie eine bewertung bzw. Einen Kommentar zu dieser Anzeige hinzu. Nurfür Sie sichtbar

Autoparkplatz in Poblenou-Zona Esportiva Terrassa

  • 16 m2
  • 531 €/m2

Pàrquing per cotxe gran i moto

Plaça de pàrquing per 1 cotxe gran i 1 /2 motos. Situada a la tercera planta amb fàcil accés i maniobra. Mides de 2,40 metres d´amplada per 5 metres da llargada. Pàrquing amb porta automàtica amb comandament a distància.

Situada a la Zona Esportiva, al costat del restaurant Tapiñas. A 5 minuts de l´estació Nacions Unides dels FGC. Zona amb tot tipus de serveis, restaurants, cafeteríes, supermercats, botigues, escoles, i al costat de la Zona esportiva.

Immoble de venda exclusiva d´Apialia Terrassa, agrupació comercial del col·lectiu API. Col·laborem i compartim els encàrrecs de venda en exclusiva de les propietats. Cabestany Finques és una agència de l´agrupació Apialia Terrassa. Agència Registrada: aicat 5006 / api A10671.

Proposa dia i hora a l´apartat del comentari o demana una visita amb les teves dades per WhastApp. Compromís de resposta en un termini de 24h. Servei i Qualitat al millor Preu.

Visita´ns al c/ dels Voluntaris Terrassa. Més immobles fent clic a l´ anagrama de Cabestany Finques. *Horari: 9:30h a 13:30h i de 16:00h a 20:00h - dissabte de 10:00h a 13:30h.

Necessites vendre el teu immoble?. Deixa´t ajudar per un gran col·lectiu de professionals. Apialia Terrassa t´ho posa fàcil en tot el procés de la venda.

*En el preu de venda està inclòs els honoraris, excepte impost ITP, notaria i registre.

letzte Änderung

Aufteilung

  • Fläche 16 m2

Allgemeine Merkmale

  • Baujahr 1998
  • In der Nähe von öffentlichen Verkehrsmitteln
Inserat: 6080003404713

Lage

Poblenou-Zona Esportiva Carrer Ancianitat

Karte anklicken, um sich darauf zu bewegen
Sollen wir Ihnen mitteilen, wenn ein Inserat wie dieses veröffentlicht wird? Legen Sie Ihre Benachrichtigungen an und wir informieren Sie per E-Mail über neue und geänderte Inserate
 

Kontaktieren Cabestany Finques

Referenz der Anzeige habitaclia/2029:

Die Telefonnummer wird angezeigt after sending your contact to the announcer to attend you.
Die Telefonnummer wird nach Kontakt angezeigt
Sending...